THE ROLLING STRINGS PUPPETS BAND

THE ROLLING STRINGS PUPPETS BAND

duminică, 8 februarie 2009

PurAnima la FEST-CO 2008 Festivalul Comediei editia a VI-a

"Bucuresti, mahala de suflet", este un spectacol de teatru de animatie, cu marionete, actori, si muzicieni, cu acorduri muzicale live, de vioara, acordeon si pianina, cu franturi de texte inspirate dupa Tudor Musatescu si cu proiectii de fotografii vechi din Capitala de altadata.

2 comentarii:

  1. Spectacolul Bucureşti, mahala de suflet este în egală măsură românesc, prin muzică şi tematică, şi internaţional, prin evocarea unei perioade în care capitala României se numea „Micul Paris” şi viaţa de aici se petrecea cu certitudine la standarde europene.

    Bucureşti, mahala de suflet îşi propune să readucă pe scena atmosfera Bucureştiului de altădată prin muzică interbelica, melodii de colectie, teatru de animaţie, cu papusi si marionete, cu o succesiune de proiecţii, fotografii vechi cu imagini ale perioadei interbelice si cu fragmente de poezie şi proză româneasca ale acelor vremuri.
    Spectacolul Bucureşti, mahala de suflet a fost gândit pentru săli de spectacol şi pentru spaţii neconvenţionale, cu amosferă intimă. Artiştii relaţionează si cu publicul, oferind spectacolului o nota aparte.

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte interesant. n-am mai auzit de teatru de papusi pentru adulti. as vrea sa va contactez pentru realizarea unui reportaj despre ceea ce faceti voi. revin.

    RăspundețiȘtergere